Med tanke på at Bruce Boudreau har brukt bare en sesong ut av postseasonen - 2011-12, da han ble sparket i Washington og deretter ansatt i Anaheim - var det trygt å anta at Minnesota Wild ville gjøre Western-konferansen playoffs. I stedet har Wild blitt ydmyket av skader til spillere som Zach Parise, Nino Niederreiter og Charlie Coyle, og har snublet til en 5-7-2-post. Fotballkampens sesong kommer, nå trenger virkelig en Billige NHL drakter barn, skynd deg for å bestille den.

De gir opp 3,07 mål per spill, opp fra 2,51 for sesongen 2016-17. De er det nest verste laget i ligaen, på en 45.44 Corsi-vurdering, etter å ha gitt opp 101 flere skuddforsøk enn de har forsøkt seg selv. De spiller ikke bra hockey. Begrensende rabatter for Carey Price ishockey drakt barn, kjøp straks, og du vil få flere tilbud.

Det er fortsatt tid til å snu denne tingen rundt, da Minnesota blir sunn, og som de håper Devan Dubnyk kan stryke sammen noen gode uker. Og igjen, merk at Boudreau bare har trent i mindre enn 100-punkts tempo bare en gang i sin karriere - året han ble sparket.

Al Montoya og Charlie Lindgren har vært fantastisk i lettelse av Price, siden han fortsatt er sidelinjert. Prisen er 3-7-1 for å starte sesongen, med en .877 spar prosent og 3.77 mål-mot gjennomsnittet. Vi har blitt vant til at Pris bare bærer Habs, uansett hvordan de spiller. Dette er en fyr som ikke har hatt en sparprosent under .923 siden 2012-13.

Man kan forvente at den tidligere Vezina-vinner vil sprette tilbake på et tidspunkt, men det er ingen garanti. Prisen har ikke vært i denne situasjonen mange ganger før, så det er vanskelig å vite hvordan han vil trekke seg ut av det. Nå som laget hans spiller litt bedre foran ham, kan Montreal fortsatt klage seg tilbake til playoff-bildet, forutsatt at prisen får det sammen igjen. Hvis han ikke gjør det, er det noens gjetning om hva som skjer med denne klubben. Ønsker å kjøpe nyere Patrick Kane ishockey drakt, vennligst vær oppmerksom på nettstedet vårt, vi vil når som helst oppdatere det nye produktet.

Mens%20Carey%20Price%20ikke%20har%20v%C3